Dag 2 – Kørsel på landet og i bjergene

Efter en god nat søvn i Ulm, startede vi dagen med morgenmad. Der var ikke morgenmad på hotellet, men der lå en Aldi lige ved siden af, så der købte vi ind både til morgenmad og frokost. Morgen maden blev indtaget på hotellets parkeringsplads. I det fantastiske vejr vi har, var det den helt rigtige løsning.

Planen i dag var at vi skulle køre til Brunello i italien. Vi kunne godt køre turen på ca. 5 timer, men når vi er på roadtrips vil vi hellere køre ad landeveje, og så på den måde se og opleve noget andet end bare motervej.

Den rute vi valgte ville føre os igennem 5 lande, Tyskland, Østrig, Liechtenstein, Schweiz og Italien. Her er nogle af de oplevelse man får ved at skippe mortorvejen :o)

I Østrig købte vi kirsebær af en dame i en vejbod og spiste vores frokost. Igen en “parkeringsplads” spisning.

I Liechtenstein ville vi gerne se fyrsteslottet, men vi kunne ikke finde ud af at komme helt derop (og faktisk er vi i tvivl om man overhovedet kan komme ind og se det) men vi så det på afstand og det ligger rigtigt flot og helt ud til klippekanten. Vi så også en kirke og spiste en meget dyr is. I kirken fik Villads tændt et lyd for farfar. Liechtenstein er jo et meget lille land, så vi havde købt en parkeringsbillet for en time. Vi var tilbage ved bilen inden den løb ud og vi følte ikke at vi manglede at se noget

Hjemmefra var en af de ting vi rigtig gerne ville, at køre i bjergene i Schweiz. Vi valgte at køre på noget af de veje der bliver kaldt the Grand Tour of Switzerland. Det er et netværk af veje som landet mener at man skal køre på hvis man vil se det rigtige Schweiz.
Og jeg lover jer det var flot. Vi kørte i hårnålesving, og så bare den ene flotte udsigt efter hinanden.

Vi er 99,9 % sikker på vi så Toblerone bjerget. Indtil det modsatte er bevist, så står vi fast på vi har set det ;o)

Da vi kom til italien var planen selvfølgelig PIZZA. Vi fandt et godt lokal sted hvor der kun var en der kunne tale engelsk. Storm bad om den bedste pizza de havde og det må man sige han fik – pizza med lækkert lokal skinke og to store bøffelmozzeralla på – han var godt tilfreds.

Winnie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *