Dag 4 – Afslapning og nedkøling

Efter en meget, meget, MEGET varm nat var vi alle klar til at få en morgendukkert i poolen. Her er en meget stor og lækker pool, så selvom der var mange mennesker der brugte den føltes den heldigvis ikke overcrowded. Det var i øvrigt helt fantastisk at blive kølet af i poolen, det giver en helt anden demission til vores badeture 🙂

Dagen i dag er blevet brugt på afslapning, jeg tror at efter de mange lange dage i bil, var der brug for en dag hvor vi intet skulle. Det er første gang vi nogensinde har prøvet at bruge en dag på ingenting. Når vi er afsted på ferie, plejer vi altid at have et tæt pakket program. Jeg kan faktisk godt lide det, men jeg ved ikke om det ville være noget for mig at gøre det en uge eller 14 dage i streg.

Vi var en tur ude at shoppe efter gulvblæsere, da det er den eneste form for køling vi har i løbet af dagen og natten. Vi fik også købt en masse cola (jeg er jo colaholiker) Her i Frankrig har de cola med en masse forskellige smage, så i dag blev det cola med ferskensmag. Jeg kan nu altså bare bedste lide cola med colasmag.

I huset hvor vi bor er der en tilhørende garage til bilen, og det er nok verdens mindste garage. Så alle skal ud af bilen inden den bliver kørt derind, og så efter 7 eller 8 gange hvor man bakker og køre frem, har man fået bilen på plads og så kan man ellers presse sig ud af bildøren og skrabe ryggen hen af muren og så er man ude. Så planen er at hvis ting ligger i gåafstand så går man og lader bilen stå.

Vi fik også lige en eftermiddagsdukkert i poolen, og så ville vi gerne i igen her til aften. Men vi havde set forkert på åbningstiderne, vi troede de lukkede kl.21 så da vi stod dernede kl. 20 måtte vi pænt gå tilbage – øv

Her i Mandelieu er der rigtig mange steder de sælger rotisserie kyllinger, så det stod aftenmaden selvfølgelig på. Det smagte rigtig godt, så det tror jeg helt sikkert vi skal prøve igen.

I morgen vil vi morgenbade og så vil vi køre til Monaco (åh nej, så skal bilen ud af garagen). Dog kan vi glæder os over, at vi altid kan blive kølet i bilen. Så lige pludselig er køreture meget mere attraktive.

Winnie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *