Dag 5 – Monaco

Dagen i dag startede med en morgendukkert i poolen. En ret god tradition når man hele natten har sovet i en ovn og svedt helt vildt.

Så tog vi ellers afsted til Monaco. Man kan sagtens køre herfra til Monaco på en lille time, men som vi nu engang gør, så tog vi den lange og flotte tur, så det tog ca. 1 ½ time i stedet for. Men til gængæld fik vi også udsigt for alle pengene. Vejen gik igennem små franske byer og igennem Nice, hvor man køre langs Middelhavet. Ufattelig flot udsigt det meste af vejen.

Vi så de vildeste yachts og store flotte biler. Men alt imens vi sad der og fornøjede os over hvor vildt og flot det hele er, kom vi også til at tale om det terrorangreb der var i Nice. Når man kører der hvor det er sket og ser alle de glade feriegæster, er det lidt vildt at tænke på at en lastbil bare kørte gennem en hel flok mennesker 

Nå – nu ikke mere elendighed. Efter en frokost på Subway (nok den reneste vi nogensinde har set) kom vi til Monaco. Vi gik op til fyrstepaladset, det var ikke fordi turen var særlig lang, men det var sindssygt varmt, så lidt hårdt var det.

Vi gik igennem de små gader, som egentligt bare består af souvenirbutikker og restauranter. Vi fik også set den lokale kirke og fyrste slottet. Efter vores (meget varme) gåtur, kørte vi over og så kasinoet, det var mega flot. Sune troede dog at det ville være lidt større.

Når man køre ind og ud af Monaco skal man igennem en del tunneller, og her gælder det om at holde tungen lige i munden. Det gik da også lidt galt da vi skulle hjemad.

Et lille hint omkring Monaco, den høre ikke ind under EU lande og dermed billigt internet. Vi fik brugt 400 – 500 kroner på data før vi fik en sms om at prisen var 75 kr per MB i Monaco. Rent “mobileselskab røveri”.

Vi gjorde også et hold i et storcenter på vej hjem, men der var nu ikke rigtig noget der fristet, så vi købte bare et par baguettes med hjem til aftensmaden og en ekstra blæser (håber den kan gøre natten lidt mere kølig).

Nu sidder vi på altanen og slapper efter en aftentur i poolen.

Winnie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *